onsdag 13. januar 2010

Velkommen til nytt bibliotek!

I desember 2009 stod det nye biblioteket på Skedsmo vgs klart. Vi er veldig fornøyde med de nye lokalene. Vi er sentralt plassert rett til høyre etter hovedinngangen og lokalene er lyse og moderne. Det ser også ut til at elevene er fornøyd, vi har godt besøk, det syns vi er veldig hyggelig. Vi har hatt litt utskiftninger i personalet her, nå er vi: avdelingsleder Helena, bibliotekar Siv og sekretær Kine.

Fornøyde brukere i godstolene:


Biblioteket i bruk:

2.desember hadde vi åpning og innvielse av Nintendo Wii. Vi kommer til å koble opp Wii til lerretet, så elevene kan spille i midttimen ca 1 gang i uka. Dette er et populært tilbud.

3 kommentarer:

Ingrid sa...

Gratulerer med flott bibliotek! Det må være deilig å få nye lokaler etter en lang flytteperiode! Jeg kommer gjerne på besøk til dere en gang. Flott at dere tar opp bloggingen igjen. Nå har jeg lagt inn en RSS-feed så jeg får med meg alle oppdateringer. Lykke til, alle tre!

Lotte på Rælingen sa...

Gratulerer med nytt bibliotek! Så morsomt at dere har Wii på stort lerret! Spennede å høre hvordan det går! Jeg gleder meg til å besøke dere - kanskje vi tar oss en studietur en dag ...

Helena sa...

Takk skal dere ha! Velkommen på besøk :-)