torsdag 21. januar 2010

Det tapte symbol


"Det tapte symbol" av Dan Brown er en intens spenningsroman. Som i "Da Vinci-koden" og "Engler og demoner" er bokas hovedperson professor Robert Langdon. Boka innledes med at Langdon må overta som foredragsholder på kort varsel, men uventede hendelser fører til en ulidelig spennende og dramatisk kveld og natt. Langdons gode venn Peter Solomon, hans familie og frimurerene er sentrale i handlingen. Her er det flust med koder, gamle symboler, overraskende vendinger og ekstreme karakterer. Handlingen er veldig konsentrert og drivende med korte kapitler som ofte slutter midt i en spennende situasjon, så du bare må lese videre. Alt i alt en spennende og underholdende bok.

fredag 15. januar 2010

Nye tidsskrift i biblioteket

På slutten av fjoråret kjøpte vi inn noen nye tidsskrifter til biblioteket:

Costume er Norges rendyrkede motemagasin. Som leser får du de nyeste trendene fra den internasjonale moteverden. Magasinet dekker alt fra det eksklusive til det mer tilgjengelige, kombinert med tips til hvordan du selv kan oppnå stilen. Gjennom faste guider til shopping, styling og skjønnhet får moteinteresserte lesere de beste tipsene i jakten på det ultimate produkt eller antrekk.

Q Magazine: Reportasjer om pop, rock og musikkbegivenheter. Intervjuer med aktuelle artister. Korte notiser om hva som er på gang i musikkverden. Plater, også klassisk musikk, filmer og musikkbøker og musikkvideoer anmeldes.

Fri flyt legger hovedvekten på ski og snowboard, men også andre former for friluftsliv, som fjellklatring, elevpadling og terrengsykling. Å skildre opplevelser i norsk natur står sentralt. Målgruppen er friluftsentusiaster fra 15 år og oppover.

Bonytt: Magasin til glede, nytte og inspirasjon for alle som skal bygge, pusse opp eller bare gjøre det trivelig rundt seg.

onsdag 13. januar 2010

Velkommen til nytt bibliotek!

I desember 2009 stod det nye biblioteket på Skedsmo vgs klart. Vi er veldig fornøyde med de nye lokalene. Vi er sentralt plassert rett til høyre etter hovedinngangen og lokalene er lyse og moderne. Det ser også ut til at elevene er fornøyd, vi har godt besøk, det syns vi er veldig hyggelig. Vi har hatt litt utskiftninger i personalet her, nå er vi: avdelingsleder Helena, bibliotekar Siv og sekretær Kine.

Fornøyde brukere i godstolene:


Biblioteket i bruk:

2.desember hadde vi åpning og innvielse av Nintendo Wii. Vi kommer til å koble opp Wii til lerretet, så elevene kan spille i midttimen ca 1 gang i uka. Dette er et populært tilbud.